Spooktober

Jeg ville være med på “Inktober” i fjor, men følte ikke jeg hadde kompetanse eller erfaring til å prøve en gang. I år hadde jeg lyst å være med igjen, men innså at jeg ikke egentlig er så glad i å tegne med blekk. Jeg vil tegne digitalt. Så kom en jeg følger på YouTube med videoer hvor han laget egne prompts til en serie om hvordan man tegner. Jeg skrev ned prompts, og tegnet selv. Her er kunstverkene mine 😀

1. oktober – Bat

2. oktober – Mummy

3. oktober – Pumpkin

4. oktober – Spider

5. oktober – Candy Corn

6. oktober – Black Cat

7. oktober – Full Moon

8. oktober – Ghoul

9. oktober – Cauldron

10. oktober – Vampire

11. oktober – Slime Monster

12. oktober – Werewolf

13. oktober – Coffin

14. oktober – Voodoo Doll

15. oktober – Tentacle

16. oktober – Frankenstein’s Monster

17. oktober – Skull

18. oktober – Devil

19. oktober – Rat

20. oktober – Frankenstein’s (Monster’s) Bride

21. oktober – Evil Tree

22. oktober – Eyeball

23. oktober – Zombie

24. oktober – Witch

25. oktober – Scarecrow

26. oktober – Crow

27. oktober – Trick or treater

28. oktober – Goblin

29. oktober – Clown

30. oktober – Candle

31. oktober – Poison