Secret Garden

September/Oktober 2014:

Vi har da en liten hageflekk bak huset. Den har vi planer for. Og man må jo bare starte en plass. Så jeg har startet med å fjerne vekster og ta livet av stakkars små dyr og grave opp hjemmene deres. Var ikke det en bra plass å starte på? Vi har tatt ned to store rhododendron som stod på toppen her og startet på alt det andre som stod rundt.

April/Mai 2015:

Det kom plutselig en solværsdag i heimen, da måtte vi ut og “rydde” videre. For jeg innser det at den første store delen av å få det som vi vil ute, er rydding. Vi har fjernet planter og trær til Espens mors store fortvilelse. Den muren som irriterte vettet av oss da vi flyttet inn fordi den var kledd i buskas (aner ikke hvilken type) og skrapte opp alt vi bar inn i huset, er nå helt ren og pen og buskasfri. Vi vurderer å male et fint bilde på hele muren. Live opp litt i nabolaget. Men det kan være det må en nabovarsel til for å gjøre noe sånt, det må vi undersøke.

Jeg håper vi klarer å få plattingen oppe over huset på plass i løpet av sommeren. Men alt kommer selvfølgelig an på økonomien vår. Med LA-tur i år og Orlando-tur til neste år, kan det bli trangt. Men vi får se.

Mai 2015

Vi har det flotteste treet i hagen!

2015-05-17 083

Det må vi passe på å ikke ta ned når vi kommer så langt opp i bakken. Demolition de luxe 😛