Road Trip Nord

Fly fra Bergen til Bodø på onsdagen etter jobb, og etter tannlegen for min del.

Ruslet over gaten fra flyplassen i Bodø til min tante og fikk servert hjemmelaget pizza. Omnomnomnom! Tante kjørte oss ut til der mamma bor, men mamma måtte på jobb. Nattevakt som drosjesjåfør. Så vi gikk bare og la oss. Torsdagen ble bare rolig og slappe av. Dro en tur ut til Salstraumen på åresalg på kvelden. Vant litt forskjellig; en orkidépotte, neglelakk, strikkepinner, rosa telysholder, store lys, skopose og førstehjelpspose til reiser og hansker i str. liten. Spiste kake og drakk grønn brus og kaffe.

Espen tok noen nydelige bilder av broen:

Risotto og kylling til middag. Omnomnomnom! Fredag kjørte vi inn til Bodø og satte oss på toget til Mo i Rana. Tok i overkant av tre timer. Da vi kom fram, hadde alle planer eller var ikke hjemme. Ragnhild var i Uzbekistan, pappa skulle og dele opp elger og lillebror skulle spille kort med noen venner. Vi fant ut at vi tok turen til farmor istedet for å være hjemme alene, selv om vi skulle dit igjen dagen etter. Da folk ble ferdig med sitt ble det servert blodpannekake til middag. Omnomnomnom! Vi fikk eplekake til dessert litt for å feire lillebrors og min bursdag. Han har 19.09 og jeg har 08.10. Tidlig opp dagen etter for å spise frokostvafler hos farmor. Der var Bodil, Geir, Anders, farmor, tante, Espen og meg. Masse folk rundt bordet og nydelige vafler! Til tross for vaflene klarte vi å komme oss avgårde rimelig tidlig og kjørte så vi rakk ferjen kl 14 fra Vennesund.

Obligatorisk svele på ferjen. Besøkte graven til morfar. Vi fikk ikke sett steinen i fjor, så sendte bilde av den til mamma, så hun skulle få se hvordan den ble.

Oppdaterte morfar på livet. Kjørte via Hall for å vise Espen hvor morfar bodde. Kjørte til besta og fikk kjøttsuppe. Omnomnom! Smilte så pent jeg kunne og ba om “kleppsuppe” til kvelds, det fikk vi 😀 *fornøyd* Var over hos besta og satte oss i bilen igjen dagen etter. Søndag og på tide å komme oss hjem til Bergen. Grei biltur ned til Verdal først.

Mest godt å se igjen Linn Kristin, som vanlig. Skulle ønske vi hadde litt mer tid her, men vi rakk bare en kort visitt før vi satte oss tilbake i bilen. Det ble en lang natt på tur ned til Bergen. Vi kom hjem ca. kl. 04 på morgenen.