Bodø

Espen og jeg har vært på Bodøtur. Det var Pils-tur, Saltstraumen og flymuseet som stod på agendaen.

Vi fløy fra Bergen til Oslo og der måtte vi vente noen timer. Det gjorde absolutt ingenting, vi hadde sol og Starbucks, vi klarte oss helt fint 😉 Satt ute og koste oss med god drikke og gulrotkake og ruslet rolig inn da det nærmet seg tid til å fly. Da fikk vi beskjed om at flyet vårt kom til å være forsinket. Den lille stunden vi måtte vente ekstra føltes lenger enn de timene vi satt ute i solen. Vel framme på Bodø flyplass kom mamma og hentet oss og vi kjørte ned til hotellet, hvor vi alle tre sjekket inn. Espen hadde vært en engel og bestilt et rom til mamma også, siden hun egenltig hadde tenkt seg på “munkholmtur” istedet for pilstur og deretter kjøre hjem til Saltstraumen. Det ble kun en kort hvil på hotellrommet før vi måtte ordne oss og dra ut på pilsturen. Tante Anita stakkar lå hjemme på badegulvet og fikk derfor ikke mulighet til å være med, men onkel Bjørg og mamma og Espen og jeg dro ut. Med de andre (over) 100 oppmøtte. Vi spiste på et av tur-stedene, men måtte tilbake dit senere for å få stempelet. Innom alle 7 stedene og fått stempel og svart på quiz og vi fant ut at vi var da i form til en plass til. Det var vi ikke. 😛 Vi burde ha dratt hjem etter plass nr. 7. Men men, det kom en rask avgjørelse på at det var på tide med sengen og vi ruslet de 10 metrene det var til hotelldøren.

Opp og hopp dagen etter. Hotellfrokost, som er en av mine absolutte favoritting i livet (etter sol og palmer). Jeg spiste bare “crap” og koste meg med det. Vi dro rundt og var på sightseeing i Bodø by. Vi fikk sett Pelle og noen fjell som visstnok er kjente og noen hauger og et par plasser kjentfolk har bodd eller vi har bodd og Bodø skyline og vi fikk til og med tid til en softis 😀 Etter sightseeing kjørte vi ut til Saltstraumen og fikk se hvordan mamma bor for tiden. Jeg tror ingen av oss ville fått plass inne på gangen hennes. Vi fikk møte pusen igjen (Beauty) og vi hentet fiskeutstyr som vi tok med under broen. Ingen fisk, men mye kos. Etter en romantisk vandretur (for Espen og meg) kjørte vi inn mot byen igjen og fant oss mat på en italiensk restaurant. Planen var egentlig at vi skulle på et stand up show den kvelden, men vi kubbet så snart vi så sengen på hotellrommet.

Dag 3 i Bodø og tante er endelig i form til å møte oss til middag, men først flymuseet. Jeg aner ikke hva halvparten av de tingene vi så er, men jeg kan garantere for at Espen vet hva vi har sett og han koste seg med fly fra flyets morgen til i dag. Vi fikk til og med testet flysimulatoren, det var kjempestilig! Jeg holdt meg fast hele turen, selv om jeg visste vi stod på bakken. Mamma hentet oss fra musset og vi møtte tante på Orion for å spise middag. Trøtt og fornøyd tok vi flyet hjem via Oslo på søndag kveld.