Dag på stranden

Der jeg bor foreløpig er det en sandstrand rett utenfor døren. Du kan tro ungene ble giret da de la merke til det. Vi har måttet benytte oss av de få soldagene vi har hatt i Bergen og ungene har storkost seg ved vannet. De fant en krabbe som ingen av oss aner hvilken type det er og klatreminien må utfordre seg selv og sjebnen som vantlig 😉

 

Minien måtte ha på seg flytevest som vi var heldige å få låne av huseierne. Huseieren, som ofte er ute og putler med ting, holdt på i båten og uredde lille Max-André gikk rett bort og pratet med ham om alt mulig. Er glad for å se hans selvsikre jeg bare prate med hvem som helst i en hvilken som helst situasjon. Tror han kommer til å takle det veldig bra å begynne i sin gamle barnehage det siste året sitt der og at han kommer til å være en veldig god ressurs å ha når han begynner på skolen om et år.

Sandslott var første prosjekt på stranden. Vi kom ikke så langt, men teknikken sitter i alle fall til neste gang vi prøver. De stakkar slottene ble knust for å gjøre vei for noen runder med badminton og Espen rakk å få et bilde av svalestupet til Even, før han vant hele runden mot meg.

Utover dagen fikk vi besøk av noen badenymfer og noen som bare kom for å grille og sole seg. Vi gjorde en dag ut av det og sa farvel til Ørjan som flytter til Sri Lanka i morgen. Håper på å holde kontakten mens han er der borte, så kan det jo hende at vi har en plass å krasje om vi skulle finne på å ta turen i den retningen.

Fotografen Espen’s bilder: