Else og Tor <3

Else-Lynne og Tor har nå giftet seg! Seremonien var i “den røde kirken i byen”, og festen var ute på Sotra. Her er et utvalg av bildene vi tok i anledning dagen. Vi hadde med oss to kamera, disse er tatt med mitt kamera og de lenger nede er tatt med Espens.

Talen Tom ikke holdt:

“Kjære brudepar. Gratulerer med dagen.
Else Lynne: I det herrens år 1979, nærmere bestemt 30. juli, ble du født på et sykehus på Philipinene. Etter skikk og bruk der, fikk du hull i ørene før du var 3 dager gammel. Navnet ble Else Lynne.
Da du var 14 år gammel, flyttet du, mamma, pappa, Johanna og Eggie til Fyllingsdalen. Elena Mari ble født noen år senere.
Det var nok litt av en overgang for deg. Du måtte lære nytt språk, og landet var vått og kaldt.
Du lærte fort, begynte i lekepark, skole, og du fikk mange gode venner. Og ikke minst du vokste deg til en flott ung jente.
I oppveksten var du og meg (Tom) og Espen mye på tur til Bjånes i feriene og ellers på fjellturer i byfjellene i Bergen sammen med mormor for oss og farmor for deg.
På grunn av sykdom kan hun ike være her i dag, men møtte opp i kirken, og vil gjerne hilse og gratulere dere så mye.
Nå er det på tide å hilse Tor velkommen inn i familien.
Du ser og høres ut til å være en kjempegrei fyr som passer godt sammen med Else Lynne, og ikke minst, gjør henne strålende glad.
Jeg (Tom), min kone Trude, min bror Espen og hans samboer Siv, samt mamma og pappa vil gjerne få ønske brudeparet tillykke med dagen, og måtte fremtiden gro slik som i denne buketten.
En skål for brudeparet.”

Og her er bildene tatt med Espens kamera: