Coronakroppen 2020 – uke 4

Etter denne uken er ferdig, har vi holdt på med Coronakroppen i en måned. Da blir det på tide og stikke fingeren i jorden og sjekke hva som er endret. Hvilken form jeg er i i forhold til hvilken form jeg var i til å begynne med, hva jeg veier i forhold til hva jeg veide da jeg startet dette. Én måned er liksom en grei plass å sjekke sånt. Jeg både gleder meg og gruer meg til den oppdateringen. Det er skummelt og forhåpentligvis godt. Jeg føler at formen min har blitt bedre, men uten å sjekke mot den første turen jeg gikk, så vet man jo aldri. Så jeg må gå samme turen hjem fra jobb neste uke. Det blir vel på onsdag vil jeg tro, siden mandag er en fridag. Men la oss starte med denne uken først, ikke ta sorgene på forskudd.

Jeg hadde planer om å gå tur på mandag. Skjedde ikke. Jeg hadde planer om å gå tur på tirsdag. Det skjedde ikke. Jeg hadde planer om å gå tur på onsdag. Det skjedde ikke. Men for å ikke hakke helt ned på meg selv, så har vi gått gjennom alle klærne til ungene og luket ut alt som er for smått. Det er en lang prosess i seg selv. Vi har vedlikeholdt ryddigheten i huset og søppelet vi har samlet sammen i prosessen er kjørt på “dyngen”, så selv om det ikke ble tur de første tre dagene i uken, så har jeg ikke vært i ro og gjort ingenting. Torsdag ble det tur. Samme som på søndag, bare en litt annen rute. Opp stien til “parkeringen” som vi kaller det. Der man må parkere bilen, fordi det ikke er lov å kjøre lenger, når man skal gå helt opp på toppen. En dag i framtiden (jeg håper at den dagen er nå i sommer) så skal jeg gå hjemmefra og opp den sti-veien og deretter helt opp på toppen av fjellet. Den dagen skal jeg føle meg flink og stolt. Kjenner jeg meg selv rett, så finner jeg nok noe negativt å tenke da og. Men jeg må bare gå tilbake og lese disse “loggene” jeg har laget meg, så jeg kan se hvor tungt alt er nå, og hvor mye lettere det forhåpentligvis blir innen da. Kanskje jeg skal sette meg en dato. Sånn at jeg har noe å jobbe mot. Hva med bryllupsdagen? 01.07.2020. Jeg kommer vel ikke til å gå på fjellet på bryllupsdagen. Hva med 28. juni? Det er søndagen før bryllupsdagen. Da er jeg i den formen på bryllupsdagen. 3 års bryllupsdag <3 Det er et godt mål.

På turen på torsdag brukte vi 47 minutter fra hjem til parkeringen. Grei start. Sluttmålet må bli å bruke en halvtime opp der. Men for nå holder det med å bruke mindre tid enn 47 minutter. Én time hjemmefra til toppen av fjellet burde være mulig, så lenge jeg klarer å komme meg tilbake til den formen jeg hadde for 7 år siden. Oj! 7 år! Det er lenge etterhvert. Måtte tenke meg om og regne på hvor lenge det er siden jeg løp opp Ulriken. Hadde ikke tippet 7 år. Men da er det virkelig på tide å komme seg i form igjen. Coronakroppen here I come 😀

Det ble med den ene turen denne uken. Skal vi skylde på påskeferie? Jeg tror det. Også blir det hjem fra jobb igjen neste uke. Onsdag og fredag. På’an igjen. Så til endringene som har skjedd den siste måneden. Jeg skal se på onsdag hvor fort det går over fjellet, så der kan jeg ikke si stort ennå. Men jeg kan si noe andre steder. Midjemålet ser ikke ut til å ha gått inn noe. Som jeg egentlig syns er litt rart. Det kan være jeg måler på en annen plass enn for en måned siden. Jeg er litt usikker på hvor man måler det midjemålet for å være ærlig. Vekten har gått ned 1,9 kg på den måneden. Som jeg også må innrømme er mindre enn jeg hadde trodd. Med tanke på mengden mat jeg spiser og mengden jeg beveger meg. Med så lenge det går nedover. Så tar vi en ny sjekk om en måned igjen.