HouseOfGeekz

På tirsdag gikk vi gjennom huset og sjekket over at alt var som det skulle. Mye å huske på når man skal kjøpe et hus. Vi noterte ned strøm og signerte papirer. I går møtte jeg de forrige eierne (som de nå er) og fikk nøklene. De hadde hengt opp flagg til oss og allting. Jeg gledet meg som en liten unge til å kunne kalle huset “vårt” endelig! Vi er samboere! Jeg bor sammen med tre gutter 😛 Det er kasser og esker og bokser med ting overalt 😛 Huset ser ikke ut. Men jeg prøver alt jeg klarer å holde det litt ryddig hele veien til vi kommer på plass. Første kvelden ble det ristet brød med syltetøy og sjokomelk med sugerør til middag. Omnomnomnom! Vet ikke om jeg eller guttene var mest fornøyd med den.

wpid-20140820_204740.jpg

Ikke alt kom fram i ett stykke. Sparebøssen til minien var en av de tingene som måtte bøte med livet på vei til huset og aldri fikk oppleve gleden det er å være i nytt hus. Det er ikke like tomt som på disse bildene lenger, men jeg tar dem med så dere får se at jeg har prøvd å holde rotet nede.

 

I dag (torsdag 21.08.2014) skulle jeg en tur på ikea og en snartur på staples mens eldstemann var på skolen. Little did I know, Espen hadde bilnøklene mine i bukselommen ennå. Ups! Jeg måtte ringe “svigermor” og høre om hun hadde gode råd. Kåre hentet meg til Åsane og jeg dro på shopping med Bjørg. Ble raskt og kjapt på Staples, som det skulle, men når man er 1,5 time for sent ute allerede og drar flere personer på Ikea…. da er det vel ikke håp om å rekke det man skal. Kom hjem etter skoleungen – trodde vi. Han var ingen plass. Han hadde visst vært på skolen en time lenger enn han skulle i dag, bare fordi. Jaja, alle er kommet på plass og huset vårt nærmer seg en katalog fra ikea. Vi har til og med en palme.

Kjøkkenet har nesten kommet på plass nå, det er jeg veldig fornøyd med. Vi har 12 av alt, bortsett fra de store skålene, for der var den ene knust dessverre. Må enda en tur til Ikea, det blir vel ikke siste turen vil jeg tro.

Det er fredag og navnene på dørene til guttene har endelig kommet opp, siden jeg fikk tak i dobbelsidig teip på Staples i går.

Utsikten ut døren om morgenen og bilder fra kjøreturen til jobb (Espen kjører)

Videre bilder og skriblerier kommer – definitivt!