Lady og Lucky

Lucky er en nydelig semilanghåret pusejente på ca. 5 år. Hun er noe forsiktig, og trenger tid på seg til å føle seg trygg med nye mennesker. Men når alt er riktig og hun stoler på deg, tar hun gjerne imot kos og nyter det. Hun elsker å ligge i vinduet å følge med på det som skjer ute. Hun vil nok passe best som innekatt, hos voksne mennesker, og gjerne sammen med en annen pus, da hun er veldig glad i “søstrene” sine. Lucky er sterilisert, chipmerket og vaksinert og kan treffes på hjelpesenteret.

lucky0714

Lady er en nydelig, semilanghåret jente på ca. 4 år. Hun er trygg og glad, elsker å bli klappet, og er venn med alle. Hun er leken og glad, og halen er alltid til værs. Hun vil passe fint som familiepus, hos noen som kan gi henne gode utemuligheter. Lady er sterilisert, chipmerket og vaksinert og kan treffes på hjelpesenteret.

lady0714

Dette er det som står om pusene på nettsidene til Dyrebeskyttelsen. De er veldig gode og veldig fine og vi har vært og møtt dem og lekt med dem. Vi skal hente dem nå på lørdag, kontrakten er skrevet og kattene er betalt for 😀 Glede seg. Vi blir flere jenter i huset enn gutter når disse søte pikene kommer 😉