En smak av sommer

Siden jeg skulle til Oslo og i bryllup i helgen, fant vi ut at vi kunne ta en familieroadtrip alle sammen og få en liten ferie. Vi kjørte fra Bergen med en gang Even var ferdig på skolen på fredag.

Sjekket inn på hotellet sent på fredag kveld, og frokostbuffet morgenen etter. Vi var klare for en “tur på byen”. Vi tok t-banen til Oslo S og fant den store tigeren på jernbanetorget. Guttene var med i et rebusløp for en leketøysforetning og vi spiste is. Vellyket tur til byen.

Mens jeg var i bryllup tok guttene en harry-tur til Sverige. De fant en stoor godisbutikk og kom hjem med bagasjerommet fullt av brus.

Enda en sen kveld på hotellet og en god frokostubuffet. Vi regnet ut at vi rakk en kort tur til “sentrum” igjen før vi snudde nesen hjemover. Vi så slottet og noen som lagde massive såpebobler og vi spiste is – igjen. 😀

Vi kjørte innom “onkel Tom”, “tante Trude” og søskenbarngjengen for å ønske Vetle en god bursdag og for at ungene skulle få leke litt sammen. Vi var ikke der så veldig lenge, men ungene syns det var superflott å møtes igjen. Even og Max-André inviterte søskenbarnene sine på besøk ved første anledning.

På tur hjem sendte vi en melding til min søster Annelise for å høre om hun var i nærheten. Det var hun, så vi kjørte en liten omvei for å treffe henne på jobb. GPS’en i bilen var ikke enig og kranglet med oss hele veien dit, men det var veldig koselig å se igjen søster og møte kjæresten hennes for første gang. Pluss, det museet hun jobber på, var dritkult!

Lærdalstunnelen på vei hjem: