Danmark

22.07.2014

Avreise i kveld. Siste maskin med klesvask fra Rhodos er ikke ferdig ennå. Vi satser på at dette går fint.

Alt har gått veldig bra. Vi har kommet til Voss. Guttene ble helt satt ut av at vi var kommet så langt. De har sett film hele veien:

Kl. 22:22 var det 22 grader ute

Kommet oss på båten, fikk se soloppgangen. Ungene virker som de har sovet godt i bilen, de har i alle fall nok energi nå. De har funnet seg et lekerom og herjer som vanlig.

Da vi kom fram til hotellet var det et par gutter som våknet til da de så at det var en gedigen hoppepute rett utenfor der vi bor. Etter noen timer i solen kjørte vi og spiste asiatisk buffet.

24.07.2014:

Legoland!

25.07.2014:

Legoland Dag 2!

26.07.2014:

Vi tar en rolig dag på hotellet og bygger sammen legoen vi har kjøpt mens vi hører på tordenværet ute.

27.07.2014:

Lalandia! Mange timer ble tilbrakt i vann denne dagen. Og for et badeland! En stor lekeplass med vannsklier og kanoner og bøtter som blir tømt over alle som står der (inkl. de som står fullt påkledd og bare er der for å ta bilder av sine små). Et bølgebasseng hvor det ser ut som folkene er en eneste klump eller enhet som driver langs toppene bortover, de eneste små ujevnhetene man ser er de som  hopper hver gang bølgene kommer. Flere små plaskedammer for de aller minste. Et strømbasseng som slanget seg rundt lekeplassen (nevnte jeg at den lekeplassen var ganske stor?). Et basseng som var varmt og godt med bobler hvor vi kunne svømme under en plexiglassplate og komme ut i solen mens vi plasket. Og det beste av alt; et basseng hvor vi kunne dukke litt under vann og komme på nivå med fiskene i akvariet ved siden av. Swimming with the fishes! Guttene var superflinke til å dukke, svømme under vann, stupe (et par mageplask), hente ringer på bunnen av basseng som var 1.20 dypt, svømme uten armringer, rulle kråke i vannet, både framlengs og baklengs. Veldig stolt av dem!

På kvelden var det noen som kjedet seg litt, så han fikk i oppdrag å gå ut og ta fem bilder. Et av noe som var lavere enn han selv:

Et av noe som var høyere enn han selv:

Et av noe eldre:

Et av noe yngre:

Og et av noe grønt:

Espens bilder fra dagen:

28.07.2014:

Frokosten på dette hotellet er så hjemmelanget som det er mulig å få på et hotell. Honningen sitter fast i platen biene har laget den på. Brødene kommer ferske ut av ovnen og smøret smelter når vi smører det utover. Guttene nyter å spise nutella på alt av brød og rundstykker.

Djurs Sommarland.

29.07.2014:

Safari