Huset er funnet

The house of geekz finally is a real house. Vi kjøpte oss hus i dag, på Hordvik hvor guttene får hvert sitt soverom i første etasje og vi får et gamingrom i andre etasje. Perfekt! Kjøkkenet og vaskerommet er nyoppusset. Stuen er stor og lys. Masse verandaplass. Mulighet for å bygge platting over, bak huset for å sitte og se solnedgangene.

Oppussings- og ombyggingsplaner: Vi tenker å bygge platting over huset bak, som jeg nevnte at vi skal se solnedganger fra. Begge badene skal pusses opp, i det nede tenker vi å heve gulvet og flytte doen inn til veggen, så den slipper å stå midt på dusjen. Vi tenker også å bygge en grill “inn i fjellet” utenfor kjøkkenet. Den tror jeg kan bli kjempefin!

UPDATE! 23.06.2014: I dag har vi hatt kontraktsmøte. Alle papirer er signert i duplikat og triplikat og … hva heter det når det er fire eksemplarer? Ja, uansett, masse papirer en perm hvor alt ble samlet og huset blir vårt 20. august. Vi fikk en liten innflyttingsgave fra DNB Eiendom og Espen frustrerer seg over hvor mange lysholdere jeg har.